Архивные проекты

  • SUPERHERO

    27 сентября   – 14 октября 2016 г.

    27 сентября- 14 октября, в Национальной академии искусств Украины будет проходить  арт-проект SUPERHERO, в котором примут участие художники из Украины и США: Мел РамосВиктор Сидоренко и Валентин Попов.

    Работы известных авторов в совместной выставке объединила тема исследования культовых персонажей.

  • Культурна дипломатія і сучасне мистецтво/Відкрита дискусія

    15 сентября 2016 г.

    Темою для обговорення участників дискусії стане роль культурної дипломатії у створенні міжнародного іміджу України. Зокрема, успішним прикладом стала виставка відомого українського сучасного художника Віктора Сидоренко, яка проходить протягом червня-жовтня у Центрі Вудро Вілсона у Вашингтоні. Вперше митець з України представив свій проект "Пам'ять про несвідоме" у Центрі Вудро Вілсона, який є одним з провідних аналітичних центрів світу.

  • Пам'ять про несвідоме

    8 июня   – 1 октября 2016 г.

    8-го червня 2016 року у Центрі Вудро Вілсона у Вашингтоні відбулося відкриття виставки Віктора Сидоренка, відомого українського сучасного художника, директора Інституту проблем сучасного мистецтва НАМ України. Проект проходить за підтримки Інституту Кеннана при Центрі Вудро Вілсона та Міністерства закордонних справ України, що є прикладом плідної форми культурної дипломатії між Україною та Сполученими Штатами Америки.

  • Генотип вольності

    27 мая   – 30 июня 2016 г.

    Виставка Івана Марчука “Генотип Вольності”, що тріумфально простує країною, повертається до Києва! Цього разу геніальний майстер представить свої роботи в унікальному арт-хабі, що об’єднає видатні вітчизяні досягнення сучасного мистецтва, архітектури, дизайну і кулінарної майстерності.

  • Кар'єра художника в США

    11 мая 2016 г.

    Спікери ділитимуться досвідом розвитку своєї кар'єри в креативній індустрії Америки, обговорюючи факти та згадки з власного творчого шляху і життя.