Українське відродження

Мультимедійний проєкт “Українське відродження” триватиме з 22 липня по 5 серпня в Національному комітеті Монако при Міжнародній асоціації пластичних мистецтв AIAP (при ЮНЕСКО), Монако.

23 июля 22

Мультимедійний проєкт “Українське відродження” триватиме з 22 липня по 5 серпня в Національному комітеті Монако при Міжнародній асоціації пластичних мистецтв AIAP (при ЮНЕСКО), Монако.

Проєкт представляє знакових українських митців, їхні унікальні художні образи та метафори, глибоку філософію, яка базується на українській ментальності та багатовіковій духовній спадщині України.

Після завершення виставки твори мистецтва будуть доступні для придбання. Частина коштів від продажу буде передана українським благодійним фундаціям Art for Victory UA та Unlimited Art Foundation.

Як країна, яка бореться за свободу та незалежність, Україна є взірцем стійкості. Завдяки високим демократичним цінностям і багатовіковій культурній спадщині, Україна привертає погляди світу. Ми стали свідками зародження нового глобального суспільства, яке бере початок в Україні. Саме тому політичний, соціальний і культурний діалоги між Сходом і Заходом є життєво важливими. Ці діалоги формують фундамент для розвитку, зміцнюють культурну дипломатію та відкривають нові перспективи для світу.

У межах арт проєкту будуть представлені роботи відомих українських художників, як то Анатолій Криволап, Олег Тістол, Віктор Сидоренко, Назар Білик, Ілля Чичкан, Маша Шубіна, Роман Мінін, Віктор та Андрій Липовкаі перспективних молодих художників, таких як Олексій Іванюк, Наталія Корф-Іванюк, Сергій Мельниченко, Макс Кільдеров, Олександра Чичкан, Єгор та Микита Зигура, Олена Домбровська. В експозиції будуть представлені живопис, скульптура, фотографія та інші медіа.

Куратор проекту – Тетяна Міронова. Організатори виставки – Національний комітет Монако при Міжнародній асоціації пластичних мистецтв та Київська міська галерея мистецтв «Лавра». Твори мистецтва будуть доступні для придбання після завершення виставки.

Дати: 22 Липня - 5 Серпня (понеділок - п’ятниця, 14:00–19:00. Вхід вільний)
Локація: 10 Quai Antoine 1er, Монако

Якщо ви бажаєте придбати твори мистецтва, отримати консультацію перед купівлею або у вас виникли запитання, звертайтеся на пошту natalia@artcult.org.ua