NFT “Lexicon” Віктора Сидоренка вже на Binance

за інформаційної підтримки ArtCult Foundation

Придбати NFT серії “Lexicon” Сидоренка можна на Binance, і тим самим допомогти Україні

04 марта 22

Митець – наче метафізична фігура, є унікальним носієм пам'яті про минуле, про значущість світу, зберігачем сутності сучасності, і навіть – провісником майбутнього. Так, свою серію “Lexicon” Віктор Сидоренко створив незадовго до загарбницької війни росії проти України. І тепер, спеціальне видання серії у NFT випущено на підтримку України!

Від участі кожного з нас зараз залежить майбутнє колективного образу Персонажу, який намагається зламати обмеження форм кола та квадрату, у які він вписаний, і досягти омріяної волі. 

Придбати NFT серії “Lexicon” Сидоренка та допомогти митцям і мисткиням, що працюють у складних умовах, кураторам, які організовують виставки про Україну по всьому світу, інституціям, котрі продовжують працювати попри загрози, можна на Binance за посиланням https://cutt.ly/8Gnkqbv

Частину отриманих коштів з продажу тиражу 6/13 митець віддає на реалізацію програм благодійного Art for Victory Fund, який займається підтримкою українського культурного сектору під час повномасштабного вторгнення росії на територію України.