M17 International Art Collectors' Forum

ARTСult Foundation виступає партнером події
Запрошуємо на міжнародний форум M17 International Art Collectors' Forum

01 липня 21

Запрошуємо на міжнародний форум M17 International Art Collectors' Forum!

Організований форум Центром сучасного мистецтва М17 та Українським Клубом Колекціонерів Сучасного Мистецтва в межах проєкту «Відкрита можливість: Українське сучасне мистецтво з приватних зібрань». ARTСult Foundation виступає партнером події.

Форум відбудеться у ЦСМ М17 з 7 по 10 липня.

Метою M17 International Art Collectors' Forum є пожвавлення в Україні процесів колекціонування та артринку шляхом облаштування комфортної комунікаційної платформи для обміну успішними кейсами між закордонними та місцевими експертами у галузі мистецтва, лідерами думок, колекціонерами та фахівцями суміжних сфер.

До участі залучено спеціалістів із США, Великобританії, Італії, Франції, Бельгії та інших країн світу.

Детальна програма подій та більше інформації: https://m17.kiev.ua/exhibition/m17-international-art-collectors-forum/

Формат зустрічей: офлайн та прямі трансляції з-за кордону у просторі ЦСМ М17.

Вхід за квитками на виставку: http://m17tickets.com.ua/mtickets/?id=34

Представники культурних інституцій та члени НСХУ мають право безоплатно відвідати Форум за попередньої реєстрації: https://nethunt.com/web-forms/ltl-txlq Зауважте будь ласка, що кількість місць обмежена!


Проект

«Відкрита можливість»

20 травня р – 25 липня 2021 р.

Уперше колекційна виставка охоплює часовий діапазон від кінця 50-х років минулого століття до початку 10-х нинішнього. Крім того, виставка «Відкрита можливість» поєднує в одному просторі різні мистецькі течії: твори багатьох учасників цієї виставки були відібрані експертною комісією Центру Помпіду, та отримані у дар від українських колекціонерів для включення у постійну колекцію музею і вже 164 роботи знаходяться в Парижі.