FOREVER & AFTER: Анатолій Ганкевич представить нову виставку в Києві

C 25 травня по 24 липня в галереї M.gallery by Artcult в Києві проходитиме виставка «Forever & After», де будуть представлені роботи одеського художника Анатолія Ганкевича, одного з апологетів сучасного мистецтва в Україні.

20 травня 18

Ганкевич вміє здивувати «Фудзі-гольфом», «Мерехтінням» і «Умовами вибуху», так називалися деякі його виставки, які залишили слід в історії українського мистецтва 2000х. Художник відомий своєю унікальною «мозаїчною технікою». Його монументальні полотна складаються з меленьких пікселів, ретельно промальованих частинок, які формують візуальне ціле на відстані.

Що очікує на глядача на «обраній» виставці художника?

Вперше будуть виставлені роботи з серії «Forever», а також представлені останні картини із серій «Мерехтіння», «Колір», «Тонкі плани», «Умови вибуху». Крім того, виставка буде доповнена відеокадрами відблисків, співзвучних роботам автора з серії «Мерехтіння».

«У своїх роботах з циклу Forever мене зацікавив феномен нескінченного поділу, що в підсумку приводить в нікуди», - каже художник.

«Ми відібрали нові «вибухові» роботи автора - з'єднали витвори, створені в різний час. Такий підхід дозволить побачити «цілого» Ганкевича, відчути його», - каже куратор виставки Наталія Шпитковська.

«У моєму житті зараз теж період forever & after», - повідомляє партнер виставки TOPMODEL OF THE WORLD 2017 Юлія Гершун, засновник благодійного Фонду «Розвиток Обдарованих Дітей». «Моя мрія – відкрити свою галерею в Монако, де я нещодавно отримала титул першої королеви краси. Я запрошую до співпраці найкращих українських художників. Впевнена, виставка Анатолія Ганкевича матиме великий успіх».

Кияни та гості української столиці зможуть відвідати виставку з 25 травня по 24 липня в M.gallery by Artcult за адресою:

вул. Басейна 6, ТЦ Mandarin Plaza, MANDARIN MAISON, 5 поверх

Час роботи виставки: з 10:00 до 22:00

Додаткова інформація:

Анатолій Ганкевич народився в Одесі 24 серпня 1965 року. Початок художньої діяльності - з 1990 року. Співпрацював з Галереєю Марата Гельмана, який свого часу зіграв ключову роль у формуванні покоління пострадянських сучасних художників. З 2006 року сфокусувався на власних художніх проектах. Живе і працює в Одесі та Москві. Роботи знаходяться у зібраннях Державного Російського музею, Санкт-Петербург; Національного художнього музею України, Київ; Одеського художнього музею, Одеса; а також в приватних і корпоративних колекціях.

M.gallery by Artcult - галерея, відкрита в просторі та за підтримки MANDARIN MAISON. Куратором галереї виступає фонд Artcult Foundation під керівництвом Наталії Шпитковської. Місія M.gallery by Artcult - «мистецтво в життя». Крім виставкової діяльності, галерея співпрацює з відомими українськими та зарубіжними арт-експертами, а також надає консалтингові та інформаційні послуги.

Партнери виставки:

Юридична компанія Artzinger

Фонд Юлії Гершун «Розвиток Обдарованих Дітей»

L'Officiel

MANDARIN MAISON – це Будинок подарунків і декору для справжніх поціновувачів комфортного життя. MANDARIN MAISON пропонує своїм покупцям товари від кращих світових виробників, багато з яких ексклюзивно представлені на ринку України. Це місце, яке задає тенденції, формує почуття смаку і стилю.