«Ініціація до таємниць західного мистецтва»: лекційний курс професора Едварда Кларка

ARTСult Foundation виступає партнером події

Cherwell College Oxford, спільно з Центром Сучасного Мистецтва М17 (Україна, м. Київ), раді повідомити про створення міжнародного освітнього проекту. ARTСult Foundation виступає партнером події.

01 липня 21

Зареєструватися на лекцію: https://edinuk.org/artoxford

Cherwell College Oxford, спільно з Центром Сучасного Мистецтва М17 (Україна, м. Київ), раді повідомити про створення міжнародного освітнього проекту. ARTСult Foundation виступає партнером події.

Відкриє проект лекція професора Едварда Кларка про Ашмолеан Музей (the Ashmolean Museum), яка відбудеться 8 липня 2021 року в рамках Форуму колекціонерів в Центрі Сучасного Мистецтва М17. На лекції аудиторія досліджуватиме історію виникнення всесвітньо відомого музею в колекціях 17-го століття і розгляне шлях створення збірок, починаючи від Джона Традесканта і Еліаса Ашмола.

Восени в рамках міжнародного проекту стартує курс лекцій онлайн.

Залучення до освітньої платформи фахівців Оксфорда і Кембриджу обіцяє багато цікавих подій, лекцій та програм для українських поціновувачів мистецтва.

Це яскравий початок плідної співпраці і нова сходинка освітнього рівня української аудиторії! Слідкуйте за нашими новинами!

Про лектора:

Едвард Кларк (Edward Clarke) – доктор наук Трініті-коледжу в Дубліні, має ступінь магістра з відзнакою Оксфордського університету. Викладав мистецтво та історію архітектури в Оксфорді протягом останніх п'ятнадцяти років, і в даний час готує до видання книгу, яка об'єднала всі його інтереси в цій сфері, під назвою «Таємний розум мистецтва» (The Secret Mind of Art), яка планується до публікації видавництвом Lion Books в 2022 році.

Партнери:

Центр Сучасного Мистецтва М17 – культурна інституція, простір діалогу для фахових кіл, платформа для вивчення і дослідження історичних і сучасних культурних процесів. Розташовується інституція в місті Києві, Україна. Разом з українськими та міжнародними експертами ЦСМ М17 прагне навчати і надихати українське суспільство, через виставки, різноманітні мистецькі та освітні практики сприяти його позитивній трансформації. ЦСМ підтримує художні експерименти, колаборації та міжнародні обміни для експертів і митців різних напрямів для інтеграції українського мистецтва до світового контексту. На базі Центру створено ArtСult Club для залучення представників бізнесу, влади, ЗМІ та ширшої аудиторії до еґреґору мистецтва.

Cherwell College Oxford є провідною незалежною школою-пансіоном і денною школою для студентів від 12 до 19 років. Розташований коледж в самому серці стародавнього університетського міста Оксфорда. З самого заснування в 1972 році Cherwell College Oxford створив і підтримує бездоганну репутацію, спеціалізуючись на доуніверситетській освіті для студентів, які прагнуть отримати кваліфікацію, необхідну для вступу до престижних вищих навчальних закладів. Головна перевага коледжу – це система індивідуального навчання, де уроки проводяться індивідуально і в малих групах. Такий підхід до навчання застосовується в Університетах Оксфорда і Кембриджу.